Incendiu metrou

Cinci angajatori amendați cu 110000 de lei pentru muncă nedeclarată. Explozie urmată de incendiu la internatul liceului din Călan.


Pin On Interbelic Bucuresti

Un tren de metrou este blocat marți dimineața între stațiile Universitate și Piața Romană după ce ar fi izbucnit un incendiu.

. 4 Sector 5 a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul 2 care s-a propagat pe fațada blocului până la. Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Nucet din Bihor. Mai bine de 20 de persoane au fost evacuate din apartamente marţi în urma unui incendiu.

Incendiu cu mari degajări de fum la Halele Centrale Ploieşti. Incendiu de amploare într-un bloc din Capitală. Echipajele ISUBIF sunt prezente în zona Piață Română.

Polițiștii și procurorii fac cercetări. Șoferul a coborât să-l stingă moment în care a fost lovit de șoferul unui camion care nu a frânat la timp notează aradonro În urma impactului șoferul coborât din mașină a murit. Conform primelor informații clădirea ce a fost afectată de flăcări are un pot de lemn motiv pentru care flăcările se extind rapid.

Un incendiu izbucnit duminică 17 aprilie la centrul comercial Casa Afacerilor din municipiul Roman. O garnitură de metrou a luat foc în dimineața zilei de marți 24 mai între stațiile Piața Romană și Piața Universității din București. Poliția Capitalei a transmis duminică faptul că ce fac cercetări în cazul incendiului din blocul de pe strada Baciului din sectorul 5 al Capitalei.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac la kilometrul 541 în orașul Arad județul Arad o mașină a luat foc în mers. Un bloc termoizolat a luat foc iar propagarea incendiului este cauzată cel mai probabil de materialele ieftine folosite. A fost activat Planul roșu de intervenție.

Suprafața afectată de incendiu este de 750 de mp. Una dintre halele fabricii care se află în localitatea Săcălaz lângă Timişoara în care au fost depozitate jocuri. Deținutul care a fugit dintr-un spital din București deghizat în medic a fost prins.

Inquam PhotosOctav Ganea. Incendiu în centrul vechi din București. Nu a existat niciun indiciu imediat că incendiul ar fi fost legat de războiul din Ucraina deși oficialii ruși au declarat săptămâna trecută că elicopterele ucrainene au lovit clădiri rezidențiale și au rănit șapte persoane în zonă.

Incendiu la o casă din Potelu. Un incendiu a izbucnit din cauza unei mașini de spălat. Există de asemenea o confirmare că este vorba despre.

Mariana BUTNARIU-Moment festiv la 20 de ani de activitate a Asociației Vasiliada. Reclamă Urmare a. Walter Robinson la Observator 1900 la Antena 1.

INTERVIU EXCLUSIV cu autorul anchetei care a zguduit Biserica. Incident tragic într-un bloc de locuințe din Constanța. Pompierii SMURD au intervenit la stația Piața Romana.

Ministerul pentru Situații de Urgență a confirmat că a avut loc un incendiu. Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani care a fost dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru contrabandă cu ţigări. Incendiu la metrou în București între Universitate și Romană.

Una dintre persoane a suferit un atac de panică. Nu a fost necesară evacuarea pacienților. Citeşte şi Incendiu violent într-un bloc din Floreşti de 1 mai.

Focul a fost stins de un pompier aflat întâmplător în zonă. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la un imobil de pe strada Baia de Fier din Centrul Vechi din Bucureşti transmite Newsro Incendiu Centrul Vechi Foto. Orlando Șchiopu comandantul intervenției de la metrou a declarat că incendiul cu flacără s-a manifestat la o cutie cu conductori.

ISU a activat planul roșu. Este posibil să existe. Consilier local al Sectorul 5 Alexandru Dimitriu a transmis unele informații cu privire la situația incendiului.

Circulaţia trecnurilor de metrou este oprită la această oră pe magistrala Pipera - Berceni după ce o garnitură s-a defectat între staţiile Piaţa Romană şi Universitate transmite Adevărul. ISU Bucuresti-Ilfov UPDATE Incendiul s-a extins pe o suprafaţă de 750 de metri pătraţi manifestându-se la nivelul acoperişului clădirii care are o deschidere la stradă de 40 de metri liniari. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ISU Dobrogea anunţă că pompierii au fost solicitaţi să intervină în jurul orei 1300 la un incendiu produs la un depozit de deşeuri din Techirghiol.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Update ora 1300. Zeci de persoane evacuate de urgenţă.

Şeful DSU Raed Arafat a precizat că au fost evacuate 172. Incendiu violent- două familii pe drumuri. Incendiul a izbucnit în această după amiază în zona centrala a Capitalei.

Incendiu tragic într-un bloc din Constanța. Pompierii au stabilit că flăcările. Toţi călătorii aflaţi în staţiile de metrou Piaţa Victoriei şi Universitate au fost evacuaţi în urma degajării de fum din subteran dar continuă intervenţia pentru evacuarea călătorilor la staţia Romană informează ISU Bucureşti.

Marfa din 26 standuri a fost distrusă a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ locotenentul Irina Popa.


Bucuresti B Dul Take Ionescu Interbelic History Of Romania Bucharest Romania Bucharest


Pin On Stiri


Hipodromul Băneasa 1943 Dolores Park Park Travel


Pin On Site


Parcul Carol In 1930 Vedere Spre Palatul Artelor Devenit In Perioada Interbelică Muzeul Militar Afectat De Un Incendiu și De Bucharest Carole Google Search


La Piața Rosetti In A Doua Jumătate A Anilor 30 Blocul Modernist Din Stanga Este Astăzi Ceva Mai Gri La Parterul Clădir Bucharest Bucharest Romania Romania


Pin On știri Social


Photo Historia La Pas Prin Orasul Romanesc Al Anilor Romania People Bucharest Bucharest Romania


Bloc Incendiu Londra Landmarks Times Square Romania


Pin On Bucuresti Bucarest Bucharest Bucuresci

You have just read the article entitled Incendiu metrou. You can also bookmark this page with the URL : https://booktwilrons.blogspot.com/2022/05/incendiu-metrou.html

0 Response to "Incendiu metrou"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel